wtorek, 3 stycznia 2017

Koreczki z kiełbaską




       Dziś przedstawiam wam jeżyka , bardzo fajny sposób na imprezy , spotkania ze znajomymi , ale i nie tylko , fajny sposób na zapoznanie się z nowymi smakami dla dzieci , takie koreczki można komponować na różne sposoby , oraz świetna zabawa dla całej rodziny . 

Składniki 

słoik pieczarek marynowanych 
słoik oliwek zielonych 
twardy ser żółty 
cienka kiełbasa ( według uznania )
długie wykałaczki do szaszłyków 
pół cebuli 
parę ziarenek czarnego pieprzu 

Wykonanie 

Wszystkie składniki przekładam do miseczek , kiełbasę cienką kroję na 3 cm , ser żółty kroję w średnią kostkę , i zaczynamy działać , na patyczki zaczynamy nabijać nasze składniki .
Jak mamy wszystkie nasze składniki napite na patyczki , bierzemy połowę cebuli i wbijamy na naszą cebulkę , następnie robimy oczy i buzę naszej cebuli i gotowe do podania .  




                                            Smacznego 

Prześlij komentarz