poniedziałek, 1 maja 2017

Zielona surówka z koprem włoskim i fetą



      
    W ostatnim czasie opuściłam się w przygotowaniu surówek , i pomyślałam dlaczego by nie przygotować dziś takiej smacznej surówki do obiadu , nie skromnie powiem że wyszła bardzo smaczna , serdecznie zapraszam do wypróbowania przepisu .

Potrzebne nam będą 

Mała kapusta masłowa 
1 jabłko 
koper  naciowy ( według uznania )
pół kostki sera feta 
3 łyżki oliwy 
szczypta soli 


Wykonanie 

Na początku szatkujemy sałatę , następnie jabłko ścieram na tarce o średnich oczkach , koper naciowy kroje w paseczki , ser feta kroję w kostkę , a kiedy mamy dodane wszystkie składniki , doprawiam solą , dodaje oliwę i dokładnie mieszamy , po wymieszaniu nasza surówka jest gotowa do podania 

                                                                Smacznego 
Prześlij komentarz